GoPro dekaler

Idag ska jag dela med mig utav något som jag gjort tidigare på youtube-kanalen, men även här på bloggen om jag inte minns helt fel. Fast mitt minne kanske sviker, vad vet jag?
 
Som ni kanske alla vet så har jag ju tidigare fått GoPro kameror skickade till mig. Jag har även fått deras dekaler skickade till mig innan, och nu är det alltså dags igen. 
 
 
Det är kanske inte så mycket att visa, men jag vill absolut göra reklam för en helt suverän produkt. 
Jag har många gånger använt just GoPro för att filma med, och den är kanon! 
Både vid crosskörning, karusellåkning, simhallen och andra vilda stunder när man inte kan ha en stor och klumpig kamera i handen. 
 
Vill ni se unboxing video på detta så är det så klart på min kanal ni gör det. http://www.youtube.com/ghostman113.
 
 
Ha en fortsatt trevlig Måndag! 

Kommentarer
Mikael

Om man tittar på detta klipp när du presenterar vinnaren av en klocka http://www.youtube.com/watch?v=LcwZdZ_eHwQ så är ju vinnaren "rethoy" , dvs din bror, som du berättar i klippet i detta klipp: http://www.youtube.com/watch?v=cuMTbvEYHc8&feature=plcp . Är det inte lite konstigt att just din bror vinner pris i din tävling? ( http://www.youtube.com/user/rethoy ) Är alla tävlingar fejkade? Den som vann iPhone4 sist, är det oxå en släkting eller kompis eller du själv kanske rent av? Vinnaren heter "Xevgoc" och bor i Kalmar, det är väl rätt nära där du bor?

Svar: Ja det var min bror som vann klockan, och han vann på lika vilkor som alla andra! Det lottas ut, och det är inget som jag kan påverka. Att en annan person sedan vinner och bor i Kalmar kan jag inte heller ansvara för. Saken är den att jag bor ju inte direkt 20 mil ifrån Kalmar, utan är där ofta och hälsar på min mamma. Och varje gång jag är ute så sätter jag upp dekaler med min logga på, och youtubenamn. Det betyder att vem som helst i Kalmar kan ha sett de och börjat följa min kanal. Dom sitter på lyktstolpar, busshållplatser etc. Så NEJ mina giveaways är inte fejk.
Joachim/Ghostman

giveaway

Giveaway.gg


Blogg: http://giveaway.gg
roblox giveaway

Its not my first time to pay a quick visit this web site, i am visiting this web page dailly and take pleasant facts from here
all the time.


Blogg: http://https://www.instagram.com/wall/?hl=sl

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback