Stor jävla överraskning!

Tjeeeena!! :) 
 
Då var det dags igen. Här får ni ett väldigt kort, men spännande inlägg. 
Som jag alltid säger, klicka er in på videon nedanför och NJUT! 
 
 
 
I helgen var jag ute på ett äventyr med min fru. Jag visste inte vart vi skulle eller någonting. Hon hade planerat allting i smyg. Vill ni veta vad det handlar om? Checka in klippet. 
 
Jag vill även ÅTER IGEN påminna alla att följa mig på min youtube. Hjälp mig att växa, och hjälp mig att göra det möjligt att kunna filma och ladda upp fler klipp. ÄLSKAR det!
 

Shopping för fan!

GOOODKVÄLL!! 
 
Klockan är nu 22:32 ca och jag har precis laddat upp en ny vlogg på min youtube. 
Här nedanför kan ni ta en titt. 
 
 
Jag vill även påminna ALLA om att klicka på den lilla ringklockan som youtube börjat med. Klickar man INTE på den så får man inga noteringar när nya klipp laddats upp. 
 
Ha en skön dag! 
 

En viktig sak att fira

Godkväll kära läsare! 
 
Nu är det åter igen längesen jag uppdaterade er och min fina lilla blogg. 
 
Som rubriken lyder så finns det en viktig sak att fira just nu. Jag har nämligen kommit in på en yrkesförarutbildning. Vad innebär då detta? 
Jo jag börjar den 23 januari 2017 en utbildning som är 40 veckor lång. Där kommer jag att övningsköra med lastbil och släp, dvs C/CE-behörighet. 
 
Detta är något jag ALLTID velat, och det har alltid varit en dröm. Min pappa har kört i 42 år och jag har många gånger som grabb åkt med honom på olika turer. 
Nu äntligen är det min tur att förhoppningsvis ro detta i hamn så att säga. 
 
En annan "kul" sak är att jag ska försöka vlogga min tid på skolan. Kanske inte hela tiden, men i alla fall emellan åt när jag t ex backar, övningskör osv. 
Självklart får jag ju se om det är OK för läraren oxå. :) 
 
Idag har jag gjort en ny vlogg och lagt upp på min youtube, ni hittar den här nedanför. ENJOY!