Vlogg #34!

Hallå kära läsare! 
 
Till att börja med vill jag meddela att vi i skrivande stund är 2.170 prenumeranter på min kanal. Detta känns OTROLIGT skoj med tanke på att det var 2.007 för cirka två dagar sedan. KÄRLEK TILL ER! <3
 
Sedan vill jag kolla hur många som faktiskt läser min blogg här. Visst jag kan kolla statistiken osv osv. Men hur många av er som läser bloggen kollar på min youtube? 
Är det någon idé att jag varje gång uppdaterar här om att det finns en ny vlogg på kanalen? 
Vem/vilka kollar på mina klipp? Ni kan väl snälla kommentera det. 
 
Här är i alla fall senaste vloggen!! 
 
 
KÄRLEK TILL ER!! <3
 
GILLA - KOMMENTERA - DELA

Vlogg #33!

Hallå hallå! 
 
Det känns lika skönt varje gång som jag får upp en vlogg. Ibland kanske dom inte innehåller lika mycket, men så är ju livet. Ibland gör man mer, och ibland mindre. 
 
Här nedanför kan ni i allafall se vlogg #33. 
 
 
 

Vlogg #32!

Tjoo! 
 
Hoppas allt är bra med er? 
 
Ny vlogg ute på min youtube nu, vlogg #32. Checka in den här nedanför, och är ni nya får ni gärna prenumerera. Och jag vore väldigt tacksam ifall ni ville DELA den. <3
 
 
 

#SPRIDKÄRLEK

Hej hej!! 
 
Denna helgen blir det ingen vlogg på min kanal. Jag tycker vi borde ha fokus på helt andra saker nu. Nämligen allt näthat som sker på youtube. För bara någon dag sedan gick Joakim Lundell ut med att han och Jonna slutar med youtube. Varför? Jo för att dom fått så mycket hat på senaste tiden, och skadegörelser att dom i princip måste lägga ner sin kanal. 
Det skadar inte bara längre dom, utan det går ut över deras grannar oxå. Och detta är ju självklart ingenting som dom vill ha på sitt samvete. 
 
Vill ni ha mer information och detaljer så spana in min senaste video här nedanför! 
 
 
Tack för att ni tog er tid att kolla! 
Glöm inte att prenumerera ifall ni inte redan gör det, och ni får hemskt gärna DELA videon oxå. <3