Eat big to get big

Hallå kära läsare! 
 
Nu är det Fredag igen och denna veckan har jag tränat på ordentligt. I normala fall ligger jag på 3 dagar i veckan, men nu har det blivit 5 dagar. Frågar man en "normal" person om detta så kommer dom direkt säga att det är för mycket. Men är de verkligen det? 
Som ni vet har jag tidigare tagit upp detta med övertränad och att många människor på elitnivå säger att det inte finns något som heter så. Så länge du äter efter hur du tränar, och att du sover mycket. 
 
Bjuder här på en skön video som Rich Piana gjort. Enjoy! 
 
 
Som Rich alltid säger "Eat big to get big". 
 
Kan även informera er om att det inom kort kommer en video till ifrån gymmet, och vi kommer även försöka utöka filmningen. T ex sitta och prata och ge tips på hur man kan göra olika övningar, vilken övning som tränar vad etc. 
Vi kommer även prata om massa annat som rör träning, kost och sömn. Så håll utkik på min youtube.
 
 
Nu önskar jag er en fortsatt trevlig kväll, och helg! 
 
 

80kg bänkpress

Go´kväll där ute i stugorna! 
 
Idag är det Lördagen den 16 Augusti och halva månaden har redan gått, Gud vad tiden går fort! 
I December ska vi åka 1 vecka utomlands, fy fan vad jag längtar! Det blir Spanien såklart, bara älskar de landet. 
 
Igår var jag och min kompis Micke på gymmet igen. Vi tränar ju som sagt alltid Måndagar, Tisdagar och Fredagar. För en tid tillbaka ökade jag vikterna i bänkpress, så nu tar jag 80kg. 
Jag satt och läste på en intressant sida om just vikter, bänkpress osv. 
Där stod det att för dom flesta tar det ungefär 1-1,5 år innan man tar 100kg. Är jag på god väg då? Trots att jag bara tränat någon månad. Jag hade ju ett uppehåll i början av året innan jag började nu igen. 
 
Ikväll blir det film och tortillachips framför tv:n. Så trött på vanliga chips så jag köpte tortillachips idag, och tacosås som dip. Why not liksom, hehe. 
 
Bjuder på min senaste video ifrån youtube här nedanför oxå. Enjoy!
 
 
Jag vill även tillägga att jag gärna slipper onödiga kommentarer eller jag-kan-och-vet-bäst-personer.
Det är en annan sak förresten som jag tycker är kul. Så fort man t ex säger att man tränar så får man frågan "jasså, vad tar du? 20kg eller?" Och såna spydiga kommentarer kan komma från folk som inte ens går på gym eller på något annat sätt tränar. Hur tänker man då? 
Eller en annan favorit är ju "gör inte si, gör så här istället." Och samma sak där, personen som säger så tränar inte ens. Så hur fan kan den människan ens yttra sig? 
 
I mitt fall så har jag en kompis i Göteborg som är PT, och han har gett mig massor av tips och råd, och talat om vad som kommer att funka för MIG. Alla är vi olika, och vissa  har mer fördel än andra. De ligger liksom genetiskt. Men den biten tänker jag inte gå in på, de är för avancerat. 
 
Tränar man, äter rätt och sover rätt, då kan alla lyckas. Men kom ihåg en sak. Det är INTE på gymmet som musklerna blir stora, utan det är när du vilar/sover. Sen maten som du stoppar i dig funkar som bränsle/byggstenar. 
 
Nu ska jag inte tjata mer om detta, så ni får ha det bra! 
 
 

Sålde min Logitech G27

Godmorgon! 
 
Igårkväll sålde jag min Logitech G27 då jag inte använde den speciellt ofta. Den stod här på mitt skrivbord och såg allmänt fin ut bara, och jag spelade kanske 2 gånger i veckan med den. 
Det är verkligen en ratt och "spelenhet" som är värd var enda krona om man gillar bilspel och gaming. Jag gav 2.650kr för den ny för cirka 3 månader sedan. 
 
Idag mejlade killen som köpte den och sa "pedalerna funkar inte korrekt, så detta får vi lösa". Vad i helvete tänkte jag direkt, den har liksom funkat klockrent hela tiden innan, och bara kvällen innan den såldes spelade jag med den. 
Att det alltid ska krångla och att folk ska hålla på att dryga sig. Om det nu är något problem med den (vilket det inte är) då får han väl ta det på garantin som fortfarande finns. Ratten är bara 3 månader gammal som sagt. 
 
Kanske ska tillägga oxå att idioten försökte pruta ner den från 2.000kr till 1.000kr. Vad fan tror han? Det är ingen välgörenhet. Sen sa han "vad är ditt sista pris då? 1.500kr?", och då sa jag direkt NEJ. 
 
Hur som helst vad händer idag då? Jag ska inte göra speciellt mycket. 
Javisst fan kom på en annan sak nu. Jag fick ett samtal om utlandsjobb igår, med start 10:e Oktober. 
Jag skulle ha åkt till Åre på möte först den 1-5 September, sen skulle jag åkt till Spanien den 10:e Oktober för att börja jobba. Nu till en tråkig sak. Jag kan ju inte lämna frugan, barnen och huset bara sådär. 
Kände bara "satan så trist att tacka nej till jobb i Spanien". Men men, det kanske kommer fler såna möjligheter, vem vet. 
 

Overtrained?

Hej på er! 
 
Idag tänkte jag ta upp ett ämne som många pratar om, och som många kanske själva använder sig av för att dom tycker det är lagom. Man får ju inte glömma att vi lever i landet-lagom. 
Vad pratar jag då om? Jo träning, kan man överträna sig? En del säger "tre gånger i veckan är lagom", medans andra menar på att "äh va fan kör 5 dagar och vila 2".
 
Jag personligen kör Måndagar, Onsdagar och Fredagar för att jag är så van vid det. Men jag kommer att köra 4 dagar i veckan inom kort. Det är i alla fall tanken. 
En person som jag ofta lyssnar och kollar på är Rich Piana, en kille som länge tränat och som vet vad han pratar om. Han pratar ofta i sina videos om hur viktigt det är med mat och sömn, och håller man det till 110% så kan man träna mycket. 
Något han ofta säger är "eat big to get big", och han gör inget annat än att pratar om mat. Gymmar man hårt t ex så måste man även älska mat eftersom man äter kanske 5-6 mål om dagen, plus kosttillskott på det. Han själv äter mellan 8-12 mål om dagen. 
 
Jag tänkte här nedanför bjuda på en video där han pratar om detta. 
 
 
Han säger även i en annan video att proteinpulver och sådana saker är bra att fylla ut med, men att mat är prioritering nummer ETT. Han själv säljer sådana här produkter men han vill INTE att någon ska gå runt och dricka enbart de och tro att man växer. Han säger i en annan video X antal gånger att "food is the best to get big" bla bla. 
Klockrent om ni frågar mig. Det säger ju sig självt. Det finns inga mirakeltabletter eller pulver som gör att man blir biff. 
 
Nu tänkte jag avsluta de här inlägget, så ses vi nästa gång! 
Ha det gott.
 

Pumpa på

Go´kväll alla där ute i Sverige! 
 
Just nu är klockan 00:40 och jag kan inte sova. Sitter och kollar på gamla videoklipp och bilder på datorn istället, det är ju alltid intressant. 
Gick nyss igenom klipp från Spanien 2013 och Gud vad man längtar tillbaka. And guess what? I slutet av 2014 drar jag och familjen iväg 1 vecka igen. FAAN så skönt!! 
 
Tänkte även uppdatera er i övrigt om vad som händer i mitt liv just nu. 
Jag jobbar, jobba och jobbar. Där i mellan är jag på gymmet och jag ÄLSKAR det. 
Jag ligger på 107kg som det är idag, och jag tar 80kg i bänkpress. Jag har ett mål när det gäller träningen och jag ska fanimej nå det. Jag är sååå medveten om att det kommer ta X antal år, men då får det väl göra de.
 
Jag försöker äta rätt, sova och träna som jag ska. Mina träningsdagar går INTE att rubba på, och dom betyder otroligt mycket för mig. Jag funderar även nu på att slänga in 2 dagar i veckan där jag ska jogga, vad tror ni om det? 
Min kondition är kanske inte så bra, och jag känner att jag måste bränna fett oxå. 
 
Har ni några tips på effektiv fettförbränning? 
 
Nu ska jag i alla fall försöka sova igen, men jag kände bara att jag ville skriva av mig lite och ge er info om hur det ser ut just NU. 
Spana gärna in min youtube för att kolla träningsklipp och andra roliga videos. 
 
 


Säljer lite prylar

Hallå där! 
 
Nu är det ett tag sedan jag skrev här. Varför? Jo för att det är sol, sommar och jag har umgåtts med familjen. 
 
Hur som helst tänkte jag bara skriva ett kort inlägg om lite prylar som är till salu. 
 
Någon som älskar Djurgården hockey? Då kommer du gilla detta. 
 
Nypriser är följande:
 
Tröja: 700kr
Mössa: 180kr
Vimpel 85kr
 
Sen tar shoppen 85 kr i frakt, så hela summan skulle bli 1050kr. 
Jag tänkte sälja allt för ynka 600kr. Billigt va? Sen tillkommer frakt om det ska skickas. 
 
 
Vid intresse skicka en kommentar! 
 
Ha det gott.